Dit zijn de winnaars van de Wildcards!

Dit zijn de winnaars van de Wildcards!

Heb je meegedaan aan De wwildcard-actie om een plek te winnen in de Summerschool? Kijk dan snel of je gewonnen hebt!

Nieuw in de nacht van 04.00 tot 06.00!

Nieuw in de nacht van 04.00 tot 06.00!

Sinds 14 november heeft NPO 3FM een flinke metamorfose ondergaan. Giel verhuisde naar het weekend, Domien nam de ochtend over, Wijnand Speelman nam de microfoon over van Paul Rabbering en het hele weekend werd gepresenteerd door nieuwe talenten. 

Nagenoeg alle nieuwe talenten in het 3FM weekend komen uit NPO Campus. Harde feiten: Angelique Houtveen, Herman Hofman, Barend van Deelen, Annemieke Schollaardt, Olivier Bakker, Saskia Weerstand en Rob Janssen begonnen allemaal in onze opleiding. 

Wanneer er doordeweeks en in het weekend veel talent doorstroomt, verandert er in de nacht ook van alles. Zo zwaaide Jorien Renkema af van de opleiding en werd ze opgevolgd door Kevin van Arnhem. 

Hoe dat zit? Ze vertellen het je zelf:

{video url="https://youtu.be/ML7I3VMsTF0" }

Ben jij de nieuwe presentator van NPO Radio 4?

Ben jij de nieuwe presentator van NPO Radio 4?

Ben jij de nieuwe presentator van NPO Radio 4? NPO Campus zoekt presentatietalent met een groot hart voor klassieke muziek.

Voor De Dag op NPO Radio 4 gestart!

Voor De Dag op NPO Radio 4 gestart!

Op 5 september startte het programma Voor De Dag op NPO Radio 4. Vier jonge getalenteerde radiomakers presenteren Voor De Dag. Zij zijn gescout, opgeleid en worden begeleid door NPO Campus. 

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npoportal","potag2":"npocampus","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"","potag7":"","potag8":"site","potag9":"site","name":"npocampus.actueel"}