Andere opleidingen voor mediatalent binnen de publieke omroep zijn: 

BNN-VARA Academy

Bij BNN zijn we altijd op  zoek naar nieuw talent, voor en achter de schermen, voor radio, TV en onze online platforms. En met succes: maar liefst 10.000 jonge  Nederlanders melden zich jaarlijks aan voor een auditie op BNN Talentday. Na een aantal selectierondes mogen de  overgebleven kandidaten zich komen presenteren op de BNN headquarters in Hilversum. Na de audities volgt een traject met workshops, clinics en proefopnames, met als ultieme heilige graal: een contract bij BNN.

http://programma.bnn.nl/bnntalentday
http://programma.bnn.nl/university/geef-je-op

KRO-NCRV Radioschool

De KRO-NCRV Radioschool werft radiotalent. Grijp de kans om alles te leren wat je tegenwoordig als radiomaker moet weten over productie en redactie. Dat leer je hier door middel van workshops, trainingen en persoonlijke coaching maar vooral ook door samen veel radio te maken. Bekijk hier de promovideo en meld je gelijk aan.

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npoportal","potag2":"npocampus","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"","potag7":"","potag8":"site","potag9":"site","name":"npocampus.over.opleidingen.59-opleidingen-bij-de-publieke-omroep"}